03.12.11

SALSA DRAGONBOAT - cпортивний клуб для любителів активного відпочинку та здорового способу життя :)

Дорогі наші друзі, Ви хочете відчути себе приборкувачами драконів, відчути драйв і командний дух суперництва, щоб адреналін підстрибував вище Вашого "даху", що несеться разом з вами по хвилях, з посмішкою і веселощами провести час, тоді ми із задоволенням повідомляємо Вам про таку можливість!

Драгонбот!!! :)

Тренування проходять на базі "Спартак" (Труханів острів)






ВТ 19.00, ЧТ 19.00, НД 11.00

Дні та години тренувань можуть змінюватися. Оголошення про всі тренування обов'язково вивішуються на стіні групи  "VK" http://vk.com/club26008702

Контактні телефони: 097-911-3-119 (Юрій)

Драгонбот - це вид спорту, який притягує всіх, кого захоплює азарт командної боротьби. Будь-хто може стати учасником змагань.

Веслування на човнах Дракон (драгонбот) не вимагає ніяких спеціальних навичок, також немає і вікових обмежень, в заїздах серед аматорів може взяти участь будь-хто. Що ж таке «Дракон»? Це велике 20-містне каное. Човен має голову дракона спереду і хвіст на кормі. Попереду сидить барабанщиця, яка б'є у великий барабан, задаючи ритм веслування для всього екіпажу. Двадцять веслярів гребуть сидячи на спеціальних сидіннях, по десять з кожного боку. На кормі знаходиться керманич, завдання якого керувати великим стерновим веслом, закріпленим на кормі.

Запрошуємо всіх зарядитися здоров'ям, хорошим настроєм, позитивними емоціями та яскравими враженнями! :)






































































































2 коментарі:

  1. Всім привіт, сьогодні продуктивний день. Працюю над своїми проектами, які потрібно виконати протягом наступного тижня, а також розробляю нову стратегію для досягнення своїх бізнес-цілей. Я говорю про містера Педро, посадовця з позик, який допоміг схвалити мою позику для відкриття мого бізнесу за ставкою 3%, тож я дуже сподіваюся, що в найближчі тижні я зможу відновитися і не дозволити нічому мене тримати. вниз. Я ненавиджу, що кожен день відбувається по-різному, і я просто ненавиджу те, що я відчуваю. Я готовий бути тією людиною, якою я був понад рік тому, яка на шляху і знає, що важливо, міцного здоров’я та йти до своїх цілей. Я просто вірю, що повернуся на правильний шлях, а також з нетерпінням чекаю багатьох змін у моєму житті протягом наступних кількох тижнів. Тримайте мене в своїх думках, вся позитивна енергія дійсно потрібна.
    для бізнес-кредиту.особистої позики, автокредиту, житлового кредиту та іншої фінансової допомоги.
    Щоб отримати позику, зв’яжіться з паном Педро на pedroloanss@gmail.com.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім29.01.22, 05:19

    Merkur 25c review, Merkur 25c review, Merkur 25c
    This 메리트 카지노 쿠폰 Merkur 25c review from the 인카지노 German manufacturers of the Merkur safety razor is 바카라사이트 all about the performance and safety of the Merkur

    ВідповістиВидалити